El TAU Castelló perd per 95-67 contra el Melilla

El Club TAU Castelló ha perdut a domicili contra el Melilla el primer partit del play-off de la LEB Or.

El TAU Castelló ha perdut el primer partit del play-off
El TAU Castelló ha perdut el primer partit del play-off / Melilla Baloncesto

El Club TAU Castelló ha viatjat amb molta il·lusió a Melilla per a jugar aquest primer partit dels quarts de final del play-off de la LEB Or. Els d’Antoni Ten afronten aquest play-off després d’una molt bona classificació en la lliga regular, en la qual han quedat en cinquena posició, una més alta que el Melilla.

El Melilla ha jugat amb el factor camp

Així i tot, se sabia que aquest partit era molt difícil perquè el Melilla jugava amb el factor camp. A més, el TAU no ha pogut fer res contra la decisió de la Federació, que ha impedit el fitxatge d’un nou jugador que poguera substituir el lesionat Edu Gatell, cosa que hauria permés  afrontar amb més garanties aquests quarts de final.

De qualsevol manera, el Melilla ha sigut molt superior en aquest partit des del  primer moment. En el primer quart, no obstant, la diferència ha sigut de només 6 punts per als locals (28-22), distància que s’ha ampliat a 14 (49-34) a la fi de la primera part.

Mala defensa del TAU

Antoni Ten ha intentat millorar l’aspecte defensiu en reprendre’s el partit, però hui no era el dia dels castellonencs. El Melilla ha sigut molt efectiu en els atacs i a la fi del tercer quart ja s’ha posat amb 26 d’avantatge (78-52). El Melilla era una aplanadora que no havia manera de parar.

A l’últim quart el TAU s’ha sentit totalment desbordat sense capacitat de reacció. La diferència final ha sigut de 28 punts (95-67), un resultat molt gros que no s’esperava ningú. I és que en qualitat tècnica no existeix la superioritat que s’ha vist en el marcador. Contrariàment, són dos equips molt igualats.

Ara, Ten haurà de treballar l’aspecte psicològic amb els jugadors després d’aquesta dura derrota, que deixa la classificació en 1-0 a favor del Melilla. Diumenge es jugarà el segon partit, també en aquesta ciutat. El tercer partit serà a Castelló. Es classifica el millor equip a cinc partits.