El TAU Castelló no pot amb el líder (69-73)

L'equip de Toni Ten ha plantat cara al Granada, però ha acabat perdent i haurà de certificar el play-off en les dues pròximes jornades

Hermansson, en una acció del partit
Hermansson, en una acció del partit / P. Cándido

El TAU Castelló haurà d'esperar almenys una setmana més per a certificar la presència en els play-offs d'ascens a la Lliga ACB després de perdre contra el Granada, per 69-73. L'equip de Toni Ten ha plantat cara al líder i fins i tot ha disposat d'una possessió per a posar-se per davant quan faltaven deu segons per al final.

Els castellonencs eren conscients que una victòria assegurava pràcticament un lloc al play-off d'ascens i han eixit disposats a aconseguir-la amb un parcial de 7-0. Els andalusos han reaccionat i el primer període ha acabat amb un marcador d'empat a 20. En el segon quart, el Granada ha estat més encertat i ha disposat d'un avantatge de fins a onze punts, però la reacció final del TAU ha tornat a ajustar el marcador (39-41).

Els visitants han tornat a gaudir d'un avantatge important en el tercer període (45-54), però els de Toni Ten han tornat a refer-se i s'han situat a només quatre punts (53-57) per a afrontar els últims deus minuts, gràcies a un triple d'Alvarado. La igualtat ha sigut la tònica de l'últim període, però la falta d'encert de cara a cistella dels locals i el domini del rebot visitant, clau durant tot el partit, han privat el TAU de donar-li la volta al partit. Un triple de Hemansson ha tornat a donar vida als castellonencs quan tot semblava perdut. I els de Toni Ten han atacat quan faltaven set segons, amb 69-70 en el marcador. Però un camp enrere desafortunat ha frustrat les opcions de triomf local.