El TAU Castelló i l'HLA Alacant es creuen en el camí per l'ascens a l'ACB

L'equip de Toni Ten i el de Pedro Rivero es veuran les cares en l'eliminatòria de quarts de final amb el factor pista favorable als castellonencs

El TAU Castelló va guanyar el derbi a l’HLA Alacant en la pròrroga (91-85) la temporada passada
El TAU Castelló va guanyar el derbi a l’HLA Alacant en la pròrroga (91-85) la temporada passada / À Punt Esports

L'atzar ha volgut que els dos equips valencians que lluiten per l'ascens a la lliga ACB, la màxima competició del bàsquet estatal, s'enfronten en el primer encreuament. El Tau Castelló i l'HLA Alacant es veuran les cares en els quarts de final en una eliminatòria al millor de tres partits, amb avantatge de camp per a l'equip de Toni Ten.

El TAU Castelló ha acabat la fase regular en tercer lloc després de guanyar en la pròrroga el Corunya (90-92). Les victòries del Granada i el Breogan han impedit que els de Toni Tenen pogueren assolir la segona i, fins i tot, la primera plaça. Per la seua banda, l'HLA Alacant ha desaprofitat l'oportunitat de quedar cinqué en perdre a Palència (76-66).

D'aquesta manera, s'assegura la presència d'un equip valencià en les semifinals, on es creuaria amb el vencedor del Breogán-Palma. L'altra part del quadre la conformen les eliminatòries Granada-Càceres o Múrcia i Corunya-Oviedo. Cal recordar que aquesta temporada només pujarà un equip a l'ACB.

També et pot interessar

stats