El TAU Castelló guanya el derbi a l’HLA Alacant en la pròrroga (91-85)

Djukanovic ha liderat els castellonencs amb 38 punts i Pitts els alacantins, amb 24.

Una acció de l'emocionant derbi disputat a Castelló
Una acció de l'emocionant derbi disputat a Castelló

El duel entre el TAU Castelló i l’HLA Alacant ha oferit un xoc vibrant i amb emoció fins al final. De fet, els equips han jugat una pròrroga per a dilucidar el vencedor. Finalment, els castellonencs han sabut administrar amb més encert els instants finals.

D'inici, l’HLA Alacant ha jugat solt i alegre, tal com li agrada a Pedro Rivero que els seus comencen els partits. L'encert dels alacantins ha permés estirar les diferències. Fins i tot durant el segon quart la diferència ha arribat fins als setze punts. No obstant això, Toni Ten ha fet reaccionar al seu equip en el descans i el marge ha quedat reduït a només tres punts.

D'ací fins al final, Pitts i Djukanovic han emergit en una lluita des del perímetre i han liderat els seus equips per a mantindre'ls en el duel. A la conclusió del temps reglamentari s'ha arribat amb un empat a 77 després d'un triple de Pitts. El derbi s'havia de decidir en un temps suplementari. Més passió i cinc minuts més de bàsquet atractiu per a l’espectador. 

En la pròrroga, el TAU Castelló ha estat més encertat i ha sabut administrar millor les accions i el ritme final. L’HLA ha anat més a remolc. Al remat, 91-85 per al conjunt castellonenc.

També et pot interessar

stats