El TAU Castelló encetarà la LEB Or contra un dels favorits a l'ascens

L'HLA Alacant s'enfrontarà a un equip que ha ascendit recentment de la LEB Plata, el Cantàbria CBT

Tau Castelló i HLA Alicante s'enfrontaran en l'última jornada, al Ciutat de Castelló
Tau Castelló i HLA Alcant s'enfrontaran en l'última jornada de la fase regular, al Ciutat de Castelló / Twitter: @TAUCastelló

Els dos equips valencians en la lliga LEB Or, el TAU Castelló i l'HLA Alacant, ja coneixen el calendari de la segona màxima competició del bàsquet espanyol per a la pròxima temporada, que començarà el 7 d'octubre.

L'equip tauleller rebrà al Ciutat de Castelló en la primera jornada el Morabanc Andorra, un dels favorits a tornar a l'ACB després de descendir la temporada passada. L'HLA, en canvi, visitarà el debutant Cantàbria CBT.

El primer partit del conjunt alacantí al Pedro Ferrándiz serà en la segona jornada, contra l'Albacete, mentre el TAU visitarà el Guipúscoa.

La primera volta es tancarà el 20 de gener en la jornada dèsset, quan es decidiran els equips que disputaran la Copa Princesa el 10-11 de febrer.

La lliga regular conclourà el 19 de maig amb el primer ascens en joc. L'altre es disputarà en les eliminatòries de Lliga, que seran del 25 de maig al 18 de juny. Hi haurà tres descensos.

També et pot interessar

stats