El TAU Castelló agafa aire

L'equip de Juan Antonio Orenga ha guanyat el Juaristi per 75-92 i trenca així una ratxa de quatre derrotes seguides

Edu Durán fa un llançament a cistella
Edu Durán fa un llançament a cistella / P. Cándido

El TAU Castelló ha posat punt final a la ratxa negativa de quatre derrotes consecutives. L'equip entrenat per Juan Antonio Orenga ha vençut el Juaristi 75-92 i suma la tercera victòria de la temporada, que li permet abandonar la part baixa de la classificació en la Lliga LEB Or.

Els castellonencs han anat sempre per davant en el marcador i han basat el triomf en l'encert ofensiu de la primera part i en la defensa en la represa. S'ha tractat d'un triomf coral, ja que fins a cinc jugadors han superat els 10 punts: Edu Durán, Joan Faner, Menno Dijkstra, David Hook i Eric Stutz.

Amb aquest resultat els d'Orenga se situen a només dues victòries del nové lloc, que dona accés a jugar el play-off d'ascens a la Lliga ACB.

Derrota de l'HLA Alacant

La creu de la jornada 9 de la LEB Or ha sigut per a l'HLA Alacant. L'equip entrenat per Rafa Moclova ha patit la quarta derrota de la temporada en caure en la visita al Corunya per 86-69. Una mala primera part (50-30) no ha permés els alacantins lluitar per una nova victòria.