Els taronja Pradilla i López-Arostegui, convocats amb Espanya per a l’Eurobasket

En la cita europea també estarà Prepelic amb Eslovènia i Dubljević amb Montenegro, rival d'Espanya

Xabi i Pradilla durant un entrenament amb la selecció espanyola
Xabi López-Arostegui i Jaime Pradilla durant un entrenament amb la selecció espanyola / València Basket

Els jugadors del València Basket Xabi López-Arostegui i Jaime Pradilla han sigut inclosos pel seleccionador Sergio Scariolo en els dotze convocats per a l'Eurobasket 2022, que es disputarà entre l'1 i el 18 de setembre en quatre països diferents, amb Espanya jugant la fase de grups a Geòrgia.

Els dotze triats pel seleccionador posaran hui mateix rumb a l'Eurobasket 2022, que l'equip nacional obrirà el dijous 1 de setembre a les 13:30 hores contra Bulgària. Espanya està enquadrada en el grup A de l'Eurobasket 2022 al costat de l'amfitriona Geòrgia, Montenegro, Bèlgica, Turquia i la citada Bulgària.

La convocatòria completa de l'equip nacional per a aquest procés de preparació la formen Darío Brizuela, Lorenzo Brown, Alberto Díaz, Jaime Fernández, Rudy Fernández, Usman Garuba, Fran Guerra, Juancho Hernangómez, Willy Hernangómez, Xabi López-Arostegui, Joel Parra, Jaime Pradilla i Sebas Saiz.

Prepelič i Dubljević, confirmats

La selecció espanyola es veurà les cares amb Montenegro, on estarà el també taronja Bojan Dubljević. També estarà en l'Eurobasket serà Klemen Prepelič, que va ser confirmat per la selecció d'Eslovènia com un dels dotze jugadors, on també està l'extaronja Mike Tobey.

També et pot interessar

stats