Tamara Abalde i Justin Pits, entre els millors de la jornada

La jugadora del València Basket i el base del HLA Alacant ocupen un lloc en el cinc ideal de la Lliga Dia i LEB Or respectivament.

Tamara Abalde i Justin Pits, entre els millors de la jornada
Tamara Abalde i Justin Pits, entre els millors de la jornada

Bona setmana per als equips de la Comunitat Valenciana en el món de la cistella, que ha deixat el fruit d’ubicar Tamara Abalde en el cinc ideal de la jornada 7 de la Lliga Endesa femenina i al base del HLA Alacant, Justin Pits, entre els cinc millors jugadors de la jornada en la categoria LEB Or.

L’ala-pivot del València Basket Tamara Abalde va obtindre 23, 7 punts de valoració en el duel contra el conjunt del Nissan Al-Qázeres Extremadura, que va finalitzar amb victòria del conjunt taronja.

La jugadora internacional, de 30 anys i 1,91 d’alçada, va ser determinant en la victòria del seu equip amb la captura d’11 rebots i un 100% d’encert anotador en els seus 7 punts. Abalde és la tercera jugadora més valorada de la setena jornada de la competició de Lliga, només superada per l’escorta de l’Spar CityLift Girona, Magali Mendy i els 27 punts de Vanessa Gidden del Campus Promete.

L’ala pivot, que afronta la seua segona temporada al club taronja, és també una peça destacada en la bona temporada de l’equip en competició continental, on dijous el València Basket té un nou partit contra el VBW CEKK Cegled.

HLA Alacant equip revelació

Una setmana més, l’HLA Alacant aconsegueix una actuació que deixa un dels seus jugadors en el millor cinc de la jornada en la categoria LEB Or. En aquesta jornada 7 és el base nord-americà Justin Pits qui repeteix entre els millors, amb una valoració de 27 punts després de ser peça fonamental en la direcció del conjunt alacantí per a assolir la victòria per només un punt contra l’Afanion CB Almansa.

El jugador de l’equip alacantí és el jugador més valorat de la LEB Or, amb 139 punts i una mitjana de 19,86 punts per partit.

Aquesta és la segona temporada del base nord-americà, que ja va ser jugador clau en l’ascens del seu equip des de la LEB Plata a la categoria de la LEB Or. El jugador ha complit esta setmana un any en la lliga espanyola i, ha passat de tindre una mitjana de 12,2 punts per partit i una valoració de 13,1, a la valoració mitjana de 20 punts per partit d’aquesta temporada.

També et pot interessar

stats