Suspesos tots els partits de l’Eurolliga i l’Eurocup Women

Els partits previstos per a aquesta vesprada del València Basket a Turquia i a Bèlgica de l'Eurolliga i Eurocup Women no es disputaran.

Suspesos tots els partits de l’Eurolliga i l’Eurocup Women
Suspesos tots els partits de l’Eurolliga i l’Eurocup Women

L'Eurolliga ha suspés tots els partits de la Turkish Airlines EuroLeague i de la 7DAYS EuroCup and Euroleague. L'organització ha justificat la mesura en un comunicat on ha explicat que amb l’acord dels clubs implicats, s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió perquè per la crisi del coronavirus, “ha resultat impossible mantindre la regularitat de les competicions, i amb la intenció de preservar la salut i la seguretat dels participants i de les aficions”.

Per últim, l’Eurolliga ha afegit que "seguiran molt atents el desenvolupament dels esdeveniments per a verificar quan es podrà revertir la suspensió".

Com a conseqüència de la mesura, no es disputaran els partits previstos per a hui amb la participació dels dos equips professionals del València Basket. Els de Ponsarnau jugaven aquesta vesprada a la pista de l’Anadolou Efes turc i les de Rubén Burgos havien de disputar l’anada dels quarts de final de l’Eurocup a la pista del Castors Braine belga.

També et pot interessar

stats