Stefan Jovic fitxa pel València Basket

El serbi arriba per a suplir la baixa de Hermannsson

WhatsApp Image 2023 09 20 at 10.29.56
El jugador del València Basket, Stefan Jovic

El base serbi Stefan Jovic ha signat un contracte de dues campanyes amb el València Basket després d'haver superat la revisió mèdica i haver pagat la seua clàusula d'eixida del Casademont Zaragoza, amb el qual tenia contracte fins al juny del 2024.

Els problemes físics de Martin Hermannsson, que va ser operat del genoll esquerre aquesta setmana i estarà prop de tres mesos de baixa, van portar el València a buscar un altre director de joc i a decidir fer una aposta més enllà del fitxatge d'un temporer.

Jovic, que està a punt de fer 33 anys i fa 1,98 centímetres d'alt, va arribar al Saragossa el mes de desembre passat procedent del Panathinaikos després de diversos anys marcats per les lesions, però va completar bé el final de la campanya passada i també ha mostrat un bon nivell en el recent Mundial en el qual ha guanyat la medalla de plata amb Sèrbia.

Després de despuntar en l'Sloga Kraljevo del seu país i recalar en l'Estrella Roja, va passar pel Bayern Munic i el Khimki rus, amb els quals va jugar l'Eurolliga, abans de fitxar pel Panathinaikos i iniciar la seua etapa en l'ACB.

Després de superar la revisió, el jugador es va exercitar aquest mateix dimarts amb l'equip que dirigeix Àlex Mumbrú amb la idea que puga estar disponible per a la primera trobada oficial del dissabte 23 de setembre si el tècnic ho estima oportú.

També et pot interessar

stats