Shurna castiga el València Basket en la visita a Gran Canària

Segona derrota seguida de l'equip de Peñarroya, després de l'eliminació europea contra la Virtus de Bolonya

Shurna fa una internada davant la defensa de Pradilla i Puerto
Shurna fa una internada davant de la defensa de Pradilla i Puerto / València Basket

El València Basket no ha pogut acabar la seua particular maledicció en el Gran Canària Arena i ha tornat a caure, en aquest cas per 89-83, contra el Gran Canària en un partit en el qual ha destacat l'exhibició de l'extaronja John Shurna, que ha acabat el partit amb 29 punts.

Una apagada ofensiva en els últims cinc minuts del tercer quart, on l'equip groc ha castigat les pèrdues de l'equip de Peñarroya amb un parcial de 14-0 amb protagonisme de Khalifa Diop, li ha col·locat el València Basket vint punts davall i ja ha estat a remolc la resta de partit.

Oportunitat perduda per als valencians d'assegurar-se ser caps de sèrie en els play-offs, hauran d'esperar una jornada més. En canvi, la victòria del Joventut sobre el Múrcia beneficia els canaris, que encara poden lluitar per estar en les eliminatòries.