Szekszárd (Hongria), seu de la 'final four' de l'Eurocup Women

El València Basket disputarà la primera fase final de la seua història.

Cristina Ouviña durant el partit contra el Lilla Métropole a la Fonteta
Cristina Ouviña, durant el partit contra el Lilla Métropole a la Fonteta / València Basket

Szekszárd, a Hongria, ha sigut la ciutat elegida per la Federació Internacional de Bàsquet (FIBA) per a disputar la final four de l'Eurocup Women 2021, que es disputarà del 9 a l'11 d'abril. És la ciutat del Atomerömü KSC Szekszárd, un dels quatre equips classificats.

El València Basket es va classificar per a una final a quatre per primera vegada en la seua història, després de derrotar en quarts de final l'ESBVA Lilla Métropole, per 81-67. Les de Rubén Burgos competiran contra el Carolo Basket francés en semifinals i contra l'amfitrió i el Reyer Venècia italià en una hipotètica final per a endur-se el títol. En cas de perdre en semifinals, lluitaria pel tercer lloc.

L'equip taronja jugarà aquesta fase final en meitat dels play-offs de la Lliga Femenina Endesa. La setmana pròxima afronta els quarts de final i, en cas de passar a semifinals, haurà d'esperar tres setmanes per a jugar-les perquè es disputaran les final four de l'Eurocup i l'Euroleague, amb el Perfumerías Avenida com a representant espanyol.

Aquesta serà la primera eixida de la temporada per a les de Rubén Burgos en el torneig continental -perquè fins ara no havia hagut de moure's de València- i aquest primer viatge els oferirà la possibilitat de tornar amb el primer trofeu de la història en la maleta.

També et pot interessar

stats