La selecció femenina sub 17 es proclama subcampiona del món

El combinat espanyol ha perdut en la final contra els Estats Units per 84 a 62

La jugadora Awa Fam intenta avançar davant l'oposició de Mackenly Randolph
La jugadora Awa Fam intenta avançar davant l'oposició de Mackenly Randolph / @FIBA_media (Twitter)

L’equip dels Estats Units ha privat les jugadores de la selecció espanyola sub 17 de penjar-se l’or en el Mundial d’Hongria de bàsquet. Igual que diumenge passat en el campionat masculí, en què la selecció també va perdre la final contra els nord-americans, el conjunt entrenat per Cristina Cantero no ha pogut superar la potència de les jugadores de Sue Phillips.

Amb un joc molt físic, l’equip dels Estats Units ha imposat el seu ritme en el partit, amb una Jaloni Cambridge absolutament imparable. A poc a poc, les nord-americanes s’han començat separar en el marcador a pesar dels esforços d'Iyana Martín i Awa Fam, les més actives del combinat espanyol (min. 20, 36-26).

En la segona part, dos triples de Carla Viegas han donat esperances però de nou les de Sue Phillips han pujat la intensitat per a escapar-se de manera definitiva. Al remat, victòria per als Estats Units per 84 a 62 i Espanya és subcampiona del món en una setmana on les categories de formació han aconseguit tres medalles amb aquesta. 

També et pot interessar

stats