La selecció femenina de bàsquet es prepara a València per al Mundial de Tenerife

Les jugadores de Lucas Mondelo disputaran a la Fonteta un quadrangular amb les seleccions de Bèlgica, França i Letònia.

Presentació del Torneig Ruta 2018 a la Fonteta
Presentació del Torneig Ruta 2018 a la Fonteta

La selecció femenina de bàsquet es troba concentrada a les instal·lacions del València Basket per a preparar el Mundial de Tenerife, que se celebrarà del 22 al 30 de setembre. Les setze jugadores de Lucas Mondelo, entre les quals està la component del València Basket Tamara Abalde, s'entrenaran durant deu dies a la nostra Comunitat. En aquesta fase de preparació es tindrà lloc el quadrangular que disputaran a la Fonteta el 31 d'agost i l'1 de setembre, el Torneig Ruta 2018, contra les seleccions de Bèlgica, França i Letònia, que s'ha presentat este matí.

La de València és la segona parada de la selecció absoluta en la preparació de cara a la Copa del Món de Tenerife, en la qual debutaran contra el Japó, Puerto Rico i Bèlgica i on les espanyoles parteixen com unes de les favorites. El seleccionador Lucas Mondelo augura un campionat molt igualat i amb equips molts durs. Ara bé, destaca que el combinat espanyol es troba molt bé físicament, amb molta il·lusió i no té la pressió de jugar a casa, sinó tot el contrari.

Tots els abonats del club taronja que vulguen veure les espanyoles en acció abans del Mundial tindran la possibilitat d'assistir al Torneig Ruta 2018 amb una reducció del 50%. Per poder adquirir l'abonament hauran d'adreçar-se a la pàgina web del València Basket i entrar en l'enllaç creat per a aquesta finalitat.

També et pot interessar

stats