La Selecció Femenina de Bàsquet jugarà a la Fonteta per a preparar el Mundial

Les entrades per als partits de la gira ja s’han posat a la venda.

Alba Torrens amb la Selecció Espanyola al Mundial de Turquia 2014
Alba Torrens amb la Selecció Espanyola al Mundial de Turquia 2014 / FIBA.com

Enguany es disputa el Mundial de Bàsquet Femení a Tenerife i la Selecció Espanyola farà la gira habitual de preparació per algunes ciutats de la geografia espanyola. La preparació es dividirà en dos fases, la primera al mes de juliol i la segona a final d’agost, quan es desplaçaran a València.

La selecció dirigida per Lucas Mondelo ve de guanyar l’europeu de la República Txeca l’estiu passat i d’aconseguir la medalla de plata als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro el 2016. És un palmarés brillant, ja que des del 2013 no baixen del pòdium en cap de les cites internacionals a què han acudit.

Ja es coneixen les dates de la “Ruta 2018” de preparació per al Mundial

Les jugadores es concentraran el 24 de juny a Madrid, des d’on viatjaran dies després cap a Palma de Mallorca. Allí serà la primera parada de la gira per a enfrontar-se al Japó per partida doble el 5 i el 6 de juliol.

Les jugadores descansaran després d’aquesta primera presa de contacte fins que s’incorporen el 22 d’agost a la concentració a València. Aprofitant les instal·lacions de l’Alqueria del Basket, la Selecció Femenina farà una llarga estada preparatòria a la ciutat abans de jugar un torneig contra Bèlgica, França i Letònia a la Fonteta, entre el 31 d’agost i l’1 de setembre.

Els partits de preparació continuaran a Càceres i a les illes Canàries, on es disputarà el Mundial 2018 entre el 22 i el 30 de setembre.

També et pot interessar

stats