La selecció femenina de bàsquet guanya el quadrangular de València

Marta Xargay, amb 21 punts, condueix la selecció espanyola a la victòria davant França per 65-54 en el torneig disputat a la Fonteta.

La selecció espanyola de bàsquet femení agraeix a l´afició de la Fonteta el suport rebut
La selecció espanyola de bàsquet femení agraeix a l´afició de la Fonteta el suport rebut

La selecció espanyola, vigent subcampiona del món, va superar França, una de les possibles rivals al Mundial de Tenerife que es disputarà d'ací a vint dies. Els dos equips presentaven baixes importants però com bé ressaltava el seleccionador nacional, Lucas Mondelo, el més important no era el resultat sinó testejar i provar situacions, tot i que l´absoluta femenina s'emporta dos victòries consecutives en dos partits amistosos.

Marta Xargay, màxima anotadora

El triomf vingué liderat per una brillant actuació de la jugadora de Girona, sobretot en la segona meitat del partit. Xargay va encistellar un total 21 punts, apareixia per qualsevol lloc de la pista acompayada de Cristina Ouviña i Queralt Casas, que aprofitaren els minuts, com la jornada prèvia ho feren Belén Arrojo i María Conde. També Tamara Abalde va tindre minuts de joc. La jugadora del València Basket ha tornat a la selecció amb tota la il.lusió, com va demostrar en els dos partits amistosos de València.

Objectiu: Copa del Món de Tenerife

Amb dos triomfs al quadrangular celebrat a la Font de Sant Lluís, i després d´una estada gaudint de les instal·lacions de l'Alqueria del Bàsquet, la selecció espanyola se'n va cap a Villanueva de la Serena, per a preparar un nou quadrangualar en terres extremenyes el pròxim cap de setmana. Mentrestant, el tècnic Mondelo confia en la recuperació de les lesionades per a incorporar-les a la plantilla i plantar cara al mundial de les Canàries del 22 al 30 de setembre vinents.

També et pot interessar

stats