El Saragossa trenca la ratxa del València Basket (77-55)

Les aragoneses han infligit a les taronja la primera derrota en la Lliga en les catorze últimes jornades

Lauren Cox, en una acció defensiva
Lauren Cox, en una acció defensiva / Twitter: @CasademontZGZ

El Saragossa ha posat punt final a la ratxa de tretze victòries seguides del València Basket en la Lliga Femenina Endesa. Les aragoneses han sigut molt superiors a les taronja, que no han pogut fer res davant del físic i la intensitat de les de Carlos Cantero (77-55).

El Saragossa ha imposat un ritme complicat de seguir ja des de l'inici i ha començat a escapar-se en el marcador. La diferència ha arribat a ser de 13 punts en el segon quart i només l'entrada d'Alba Torrens ha permés les valencianes ajustar el partit, que ha arribat al descans amb un resultat de 35 a 28.

En la segona part, semblava que el València Basket podia enganxar-se al partit, però les de Saragossa no ho han permés. Amb una gran defensa que asfixiava les valencianes, han continuat imprimint velocitat al joc per a augmentar encara més l'avantatge, fins als 23 punts. Les taronja han perdonat cistelles senzilles i no han sabut frenar l'atac de les aragoneses, en un duel més que decebedor de les taronja.

Però la derrota podria no ser l'única nota negativa, ja que Marie Gülich i Alba Torrens han acabat amb molèsties i no se sap si podran estar en plenes condicions per a disputar el partit decisiu de l'Eurolliga Femenina de dimecres contra el Polkowice polonés.

Ara l'equip de Rubén Burgos es queda a una victòria del líder de la Lliga, l'Uni Girona, que ha guanyat l'Araski sense problemes. A més, el Saragossa i el Perfumerías Avenida se situen a només un triomf de les valencianes.