Rivero i Sidibe, en el quintet ideal de la jornada

El base i l'aler-pivot de l'HLA van ser clau en la victòria contra l'Óbila

Rivero i Sidibe, en el quintet ideal de la jornada
Rivero i Sidibe, en el quintet ideal de la jornada / FBE

Tindre dos jugadors entre els cinc millor de la jornada és sinònim que l'equip està en un bon moment de forma. Si eixa tria s'aconsegueix en un partit del play-off per l'ascens, com va ser l'últim disputat diumenge pels alacantins contra l'Óbila, la sensació encara és millor. L'HLA ho ha aconseguit amb la inclusió de Rivero i Sibdibe en l'equip ideal d'una jornada que deixa l'equip de la Fundació Lucentum a només un pas de la final per l'ascens a la Lliga Leb Or.

L'HLA guanyà en el segon partit de classificació per un aclaridor 72 a 58 i demostrà, així, la superioritat en la sèrie. Amb el dos a zero actual només necessiten una victòria per a passar a la final d'un play-off en què tenen posades moltes esperances. En el partit de divendres van ser clau tant el base Pedro Rivero, amb 20 punts i 25 de valoració, i l'aler-pivot Amadou Sibide,

amb 28 de valoració, 18 punts i un joc interior amb el qual no van poder els jugadors de l'Óbila.

El pròxim partit tindrà lloc divendres 18 a les 20.30 h a Àvila. Serà la primera oportunitat per a tancar una sèrie que sembla prou encarrilada atenent als resultats dels dos primers enfrontaments. A l'altra part del quadre trobem el Reial Canoe en una situació semblant, ja que també dominen la semifinal contra l'Arcos Albacete per dos victòries a zero. Amb esta situació, i si no canvia molt la cosa, podríem viure un Canoe - HLA en la definitiva final per l'ascens a la Leb Or.

També et pot interessar

stats