Remuntada èpica del València Basket contra la Virtus de Bolonya

L'equip taronja venç per primera vegada fora de casa en l'EuroCup, per 96-97

Remuntada èpica del València Basket contra la Virtus de Bologna

El València Basket s'ha endut la primera victòria fora de casa en l'EuroCup, després de protagonitzar una remuntada èpica en la segona part del duel contra la Virtus de Bolonya al pavelló de PalaDozza. Els valencians han guanyat per 96-97, després d'una primera part de clar avantatge per als de Sergio Scariolo, que s'han arribat a posar 21 punts per damunt del València Basket.

L'històric equip italià ha manat durant tot el primer quart, aprofitant la fràgil defensa taronja i amb uns destacats Teodosic, Alibegovic i Weem, que lideraven els d'Scariolo, per a concloure el temps inicial amb 33-23. No ha millorat la situació a l'inici del segon quart, amb un parcial de 13-2 per a l'equip local, que en el minut 13 de partit s'ha posat 21 punts per davant dels valencians. La reacció dels taronja no era suficient i els problemes en defensa seguien afectant els de Joan Peñarroya, que han arribat al descans amb 57-45.

La reacció taronja ha arribat a la represa, quan les cistelles de Prepelic i Van Rossom han posat els valencians a sis del rival. Ara bé, la Virtus no deixava confiar-se als taronja, amb el treball de Pajola i Belinelli. Millorava el treball en defensa del València Basket, per a tancar el quart en 79-72. La bona dinàmica dels taronja es mantenia a l'inici de l'últim quart, quan han aconseguit posar-se a només tres punts dels italians. El triple de Hervey tornava a distanciar els locals, però la de Rivero tornava a situar els taronja en el duel. A dos minuts del final, el triple de Bojan Dubljevic posava un punt per damunt el València, però el partit no havia acabat. Les accions de Benimelli i Weems mantenien la Virtus en el duel. En un final d'infart, els valencians han aconseguit sostindre la victòria, per 96-97.