Remuntada èpica del València Basket contra el Szkeszard

Les valencianes guanyen 74-59 les poloneses, en el dia del debut d'Alba Torrens en l'equip taronja

El València Basket celebra la victòria després d'una remuntada èpica contra el Szekszard

El València Basket ha guanyat per 74-59 el Szekzard hongarés a la Fonteta, després de protagonitzar una espectacular remuntada en l'últim quart de partit, on les valencianes han signat un parcial de 26-6. Ha sigut la segona victòria de la temporada en Eurolliga en un duel on ha debutat Alba Torrens després de la seua lesió.

Les de Rubén Burgos han aconseguit la victòria en un partit que no havia tingut el millor dels inicis. Al primer quart, les valencianes han arrossegat problemes en el rebot ofensiu i les poloneses han sigut superiors en percentatge de tir . En aquests deu minuts inicials el València Basket sols ha aconseguit 6 punts i el primer temps s’ha tancat amb 6-12 al marcador.

L’inici del segon quart ha sigut el del debut del fitxatge estrela de la temporada. Alba Torrens ha jugat per primera vegada amb el València Basket des que arribara a l’equip el 16 de maig i superats els problemes al genoll. La seua primera cistella ha arribat al minut d’entrar a pista, ha disputat 11 minuts de partit, on ha anotat 10 punts, ha capturat tres rebots i ha donat una assistència. De fet, les seues cistelles prop de l'anella han permés a les valencianes arribar al descans amb 30-33 al marcador

Xoc entre València Basket i Szeksard a la Fonteta

A la represa, les valencianes s’han recuperat en el lluminós, però les poloneses han signat un parcial de 0-8 que les ha distanciat. La reacció taronja arribava amb el robatori de baló de Queralt Casas i el triple posterior de Lauren Cox, que tornava a posar les locals en el partit. El rival del València Basket tornava a atacar, ha aconseguit tirs fàcils i Queralt Casas s’ha convertit de nou en peça clau per a tallar la reacció del Szekzard. Les valencianes s’han recuperat i s'han posat a 3 punts de les rivals a dos minuts perquè acabara aquest penúltim temps de partit. Finalment, el tercer quart ha conclòs amb resultat de 48-53

El desavantatge taronja s'ha mantingut als primers minuts de l'últim temps, on les poloneses han aconseguit el seu màxim avantatge, de 10 punts... Ara bé, la maquinària taronja s'ha posat a funcionar a ple rendiment amb un treball coral, una gran defensa i els papers destacats d'Angela Salvadores, Lauren Cox i Laia Lamana. Les valencianes han firmat un 26-1 de parcial en els últims 7 minuts i mig de partit per concloure el duel amb un victòria de 74-59.