El Reial Madrid revalida el títol de la Next Generation

Els blancs han superat el Barça en la pròrroga en la final disputada a la Fonteta (81-78)

Els jugadors blancs celebren el triomf
Els jugadors blancs celebren el triomf / Twitter: @RMBaloncesto

El Reial Madrid ha revalidat el títol en l'EuroLeague Basketball Adidas Next Generation Tournament que s'ha disputat a la Fonteta. Els blancs han guanyat el Barça en una final que s'ha hagut de decidir en la pròrroga (81-78).

Una cistella de Henri Veesaar a poc més d'un segon per al final ha permés els madrilenys forçar el temps extra i fer inútil la remuntada del Barça, liderat per Michael Caicedo. En la pròrroga, el Madrid ha représ el domini del marcador gràcies al bon encert des de la línia de tirs lliures d'Eli Ndiaye, que ha sigut nomenat MVP del torneig. Els catalans encara han pogut forçar una nova pròrroga, però han errat el triple.

El millor cinc del torneig és el format per Kymany Houinsou (base de l'ASVEL Villeurbanne); Nikola Djurisic (base del Belgrad), Michael Caicedo (aler del Barça) ; Eli Ndiaye (pivot del Reial Madrid); i James Nnaji (pivot del Barça).

El València Basket ha tancat la participació amb tres derrotes. L'equip taronja va debutar amb derrota contra el Belgrad (75-90) i es va quedar sense opcions en el torneig després de caure contra el Barça en la segona jornada (48-109). En un partit ja intranscendent, els valencians van dir adeu amb una nova derrota contra la Roma (66-98).

També et pot interessar

stats