Rafa Martínez renova una temporada més amb el València Basket

L'escorta sumarà l'onzena temporada com a taronja

Rafa Martínez renova per una nova temporada
Rafa Martínez renova per una nova temporada / Miguel Ángel Polo

El València Basket vol mantindre la seua columna vertebral amb la continuïtat dels jugadors més reconeixibles i amb més temporadaes al club. El capità, Rafa Martínez, ha renovat el contracte fins al 30 de juny de 2019 i sumarà l'onzena temporada consecutiva a València. Aquesta ampliació de contracte s'afegeix a les de Van Rossom i Guillem Vives.

La trajectòria de Martínez en el club és imponent. És el jugador que més títols ha alçat vestint com a taronja en els 31 anys d'història del club, fins a quatre. Les Eurocups de 2010 i 2014, així com la Lliga ACB del 2017 i la Supercopa del mateix any.

Amb 36 anys, Rafa Martínez continua donant un gran rendiment a la pista. La passada temporada va participar en 66 partits amb un percentatge del 46,8% en triples i una mitjana de 7,5 de valoració. El de Santpedor s'ha convertit, de fet, en el màxim encistellador del club amb 5.482 punts.

Després de passar pel quiròfan, el capità taronja, haurà de continuar recuperant-se de la lesió al genoll dret i s'espera que estiga disponible per a jugar a partir del mes de novembre. Les negociacions per a la renovació, a pesar d'aquest problema físic, han sigut ràpides i amb la clara intenció de donar continuïtat a aquesta vinculació per les dues parts.

També et pot interessar

stats