Queralt Casas repeteix en el quintet ideal

L'escolta del València Basket torna a estar entre les cinc millors en la huitena jornada de lliga.

Queralt Casas repeteix en el quintet ideal
Queralt Casas repeteix en el quintet ideal

Amb una valoració de 22 Queralt Casas ha tornat a entrar en la llista de les cinc millors jugadores de la jornada de lliga. L'escolta del València Basket ja va entrar en el quintet ideal en la jornada quatre, i repeteix ara en la huitena. En el partit disputat dissabte, el València Basket va guanyar a la Fonteta contra l'Stadium Casablanca per 74 a 64. Casas va signar una altra gran actuació i va contribuir a la victòria del seu equip amb 17 punts, 7 rebots i 5 assistències.

Amb aquesta nova victòria del València Basket, l'equip entrenat per Rubén Burgos ocupa la quarta plaça de la classificació amb 14 punts, empatat amb el Perfumes Avenida i el Gernika, i amb un punt menys que el Girona, líder de la lliga.

Queralt Casas és la millor escolta de la jornada, mentre que la MVP és Tinara Moore, ex del València Basket, que ara milita al Cadí La Seu, i va traure una valoració de 32 en el partit contra el Tenerife.

LEB or

En la lliga LEB Or, l'aler del Tau Castelló, Brano Dukanovic, ha sigut el millor jugador de la jornada, amb una valoració de 43. El serbi va fer contra l’HLA Alacant un total de 38 punts, tres rebots i cinc assistències. L'equip castellonenc s'imposà per 91 a 85 als alacantins, amb el base Justin James Pitts com el jugador més regular en aquesta primera fase de lliga. El nord-americà té una valoració de 163 en aquestos primers huit partits del campionat.

També et pot interessar

stats