Quatre jugadores del València Basket, en la llista d'Espanya per als Jocs

El seleccionador, Lucas Mondelo, ha convocat Cristina Ouviña, Laura Gil, Raquel Carrera i Queralt Casas per a la cita olímpica

La llista de 12 jugadores que representaran Espanya en els Jocs
La llista de 12 jugadores que representaran Espanya en els Jocs Olímpics / Twitter: @BaloncestoESP

Lucas Mondelo ha fet pública la llista de les dotze jugadores que disputaran els Jocs Olímpics de Tòquio amb la selecció espanyola de bàsquet a partir del pròxim 26 de juliol. Entre les convocades hi ha quatre jugadores del València Basket: Cristina Ouviña, Laura Gil, Raquel Carrera i Queralt Casas, fet que rubrica el bon paper de l'equip taronja aquesta temporada.

Silvia Domínguez, Laia Palau, Maite Cazorla, Leo Rodríguez, María Conde, Alba Torrens, Tamara Abalde i Astou Ndour completen la convocatòria dels seleccionador. Aquesta llista és la mateixa que va donar per a l'Eurobasket, encara que el positiu de Torrens i Abalde va obligar Mondelo a incorporar a última hora Laura Quevedo i Paula Ginzo.

Justament aquestes dues últimes jugadores continuaran treballant al costat de la resta de l'equip fins al pròxim 15 de juliol. La selecció viatjarà a Tòquio el 17 de juliol, després dels dos partits de preparació que ha jugat contra França, amb el balanç d'una victòria i una derrota. Espanya defendrà la medalla de plata que va obtindre en els Jocs de Rio.

També et pot interessar

stats