Quarta victòria consecutiva del València Basket en lliga

Els de Ponsarnau més a prop de jugar la Copa del Rei

El València Basket ha guanyat el Movistar Estudiantes per 79 a 83. Els de Ponsarnau han encadenat ja huit victòries consecutives, entre les competicions de Lliga i Eurocup. L'equip taronja ha viatjat a Madrid amb Sastre, ja recuperat de la lesió, i San Emeterio, que també ha superat una infecció bucal que l’ha tingut dos partits de baixa. El que no ha viatjat amb l'expedició ha sigut el base Sergi Garcia, que té una fractura a la mà que el deixa fora de la convocatòria entre tres i quatre setmanes.

El partit ha començat amb el València Basket avançant-se en el marcador. Però el Movistar Estudiantes ha reaccionat i ha acabat guanyant per 19 a 13 en el primer quart. En el segon quart ha sigut l'equip taronja el que s'ha posat les piles i ha començat la remuntada. Amb un resultat de 34 a 37 ha conclòs la segona part.

El tercer quart ha començat amb un triple de Matt Thomas. Els encerts a cistella han continuat i han arribat a posar-se amb un parcial de 12 punts. Però l'Estudiantes no havia dit l'última paraula. Caner-Medley i Darío Brizuela aconsegueixen anotar i posar els de Berrocal per damunt en el marcador al final d'aquest quart.

Ja en l'últim quart del partit, dos triples –el primer de Guillem Vives i el segon de Sam Van Rossom– han sigut el punt d'inflexió per a la remuntada taronja. El marcador final ha acabat amb 79 a 83 per als de Ponsarnau. El màxim anotador del partit ha sigut Darío Brizuela amb 31 punts. El jugador basc està entre els objectius de la plantilla taronja. Per part del València Basket els màxims anotadors han sigut Will Thomas i Sam van Rossom.

Els de Ponsarnau continuen en posicions de classificació per a jugar la Copa del Rei que es disputarà a Madrid del 14 al 17 de febrer. El pròxim rival en Lliga serà el Tecnyconta Zaragoza a la Fonteta.