Puentes: "No estar en l'Eurolliga és una decepció, no un fracàs"

El director general del València Basket diu que l'objectiu és la Lliga i que el futur de Jaume Ponsarnau se sabrà a final de temporada, no abans

José Puentes repassa l'actualitat del club
Daniel Hermosilla
22 d'abril 2021 - 18:12

El director general del València Basket, José Puentes, ha repassat l'actualitat del club en una roda de premsa en què ha deixat molts titulars. Entre altres, els referits als dos grans temes de l'actualitat del club: la no presència del club en l'Eurolliga la pròxima temporada i el futur de Jaume Ponsarnau.

La temporada que ve, sense Eurolliga

Puentes ha assegurat que estan "decebuts" després de no aconseguir classificar-se per al top 8 de l'Eurolliga. "No hem complit l'objectiu que ens havíem marcat, hem construït una gran plantilla, un roster de catorze jugadors molt potents, amb un gran cos tècnic, i no s'ha aconseguit".

No obstant això, el director general del València Basket, José Puentes, ha assegurat que el club ha de seguir construint un “projecte diferencial”, i que serà l'Eurolliga qui haurà de pronunciar-se sobre si hi ha una ampliació de la competició d'ací a uns anys.

El futur de Jaume Ponsarnau

Pel que fa a la continuïtat de Jaume Ponsarnau en la banqueta taronja, Puentes ha explicat que la decisió es prendrà en fred quan acabe la temporada. "Els projectes han de tenir paciència encara que vagen de guanyar. No siguem resultadistes, encara que entenc que cal veure els resultats a curt termini també cal anar mes allà”, ha destacat.

"No podem estar contínuament tirant l'entrenador o canviant jugadors perquè hem tingut aquesta decepció amb l'Eurolliga", ha asseverat. De fet, ha admés que si l'equip fracassa el primer que se n'hauria d'anar és ell “per no saber liderar”. Per a ell un fracàs seria no gestionar bé els recursos econòmics del club o “fitxar per fitxar”.

Puentes ha remarcat també que ara la Lliga és l'objectiu ineludible per al club. I ha recordat com, el 2017 i després de la decepció de la derrota de l'equip en la final de l'Eurocup contra l'Unicaja a La Fonteta i amb tot a favor, l'equip es va refer i va ser capaç de guanyar la Lliga ACB en una històrica eliminatòria contra el Reial Madrid, després de desfer-se del FC Barcelona en les semifinals. Així, ha dit que després de perdre la final, també es qüestionà el tècnic Pedro Martínez, que després va fer història amb el primer títol en la Lliga de la franquícia.

També et pot interessar

stats