El projecte 2018-2019 del València Basket es presenta davant de l’afició

Més de 500 xiquets i xiquetes de les categories base han escortat els jugadors i jugadores dels primers equips.

Els dos equips de Primera Divisió posen amb les categories base
Els dos equips de Primera Divisió posen amb les categories base / Miguel Ángel Polo (València Basket)

Una Fonteta vestida de gala ha sigut l'escenari de la presentació del projecte 2018-2019 del València Basket. L'acte ha començat amb l'entrada a la pista dels 51 equips de L'Alqueria del Basket, amb un total de 550 xiquets i xiquetes i els seus entrenadors. Després, ha sigut el torn de l'aficionat Taronja més Taronja, un concurs del club per a buscar un protagonista en el dia de la presentació. Joan Baptista Alcaraz n’ha sigut el guanyador i el premi, a banda d’eixir en els actes de posada de llarg del club, també li dona l'oportunitat de veure el partit de presentació assegut en la banqueta amb els jugadors.  

Amb la pista plena de xiquets i xiquetes, ha arribat el torn de l'equip femení del València Basket. L'equip estrena enguany categoria, la Primera Divisió femenina, i les jugadores han eixit al camp d'una en una, i cadascuna amb una cançó diferent. Ha sigut la primera volta que el conjunt femení s'ha presentat així. Les de Rubén Burgos comencen la temporada el pròxim 13 d'octubre a casa del Perfumerías Avenida de Salamanca.

Immediatament després de les xiques, l'equip masculí ha saltat a la pista. També d'un en un, els integrants de la plantilla entrenada per Jaume Ponsarnau han entrat al camp saludant l'afició i els centenars de xiquets que hi havia en la pista. 

Després de la presentació, s'ha disputat la 25 edició del trofeu Ciutat de València, amb un partit entre el València Basket i el Divina Seguros Joventut. Precisament, el conjunt verd-i-negre va ser un dels participants en la primera edició d'aquest torneig. El partit l'ha guanyat el conjunt de Carlos Durán per 76 a 78, però l'equip taronja ha deixat molt bones sensacions.  

També et pot interessar

stats