Primera victòria taronja de la temporada

El València Basket guanya per 63-58 el Casademont Saragossa. La taronja Cristina Ouviña s'ha lesionat en els últims instants del duel

La jugadora del València Basket Cristina Ouviña s'ha lesionat en els últims instants del duel
La jugadora del València Basket Cristina Ouviña s'ha lesionat en els últims instants del duel

El València Basket ha aconseguit la primera victòria de la temporada, en guanyar per 63-58 el Casademont Saragossa en l'estrena a la Fonteta. Malauradament la jugadora taronja Cristina Ouviña s'ha lesionat en els últims instants del duel. Tot apunta que pateix un trencament muscular als isquiotibials de la cama esquerra i demà se sotmetrà a proves.

Cristina Ouviña en una jugada del partit
Cristina Ouviña en una jugada del partit

Ha sigut un resultat ajustat per a les de Rubén Burgos, que havien aconseguit dominar el partit des del segon temps, on han arribat a tindre un avantatge de quinze punts. El duel s'ha complicat en els últims instants després que el València Basket s'ha desconnectat del partit, amb pèrdua en el control dels rebots, balons perduts i desencert en els llançaments. Queralt Casas i Ángela Salvadores han sigut determinants en l'equip taronja, però hui destaca l'actuació de la jove Laia Lamana, que ha encistellat 12 punts i n'ha aconseguit 12 de valoració.

D'aquesta manera, les de Rubén Burgos es posen 1-1 en la Lliga. El tècnic ha aconseguit hui igualar els 201 partis de Jaume Ponsarnau en la banqueta.

També et pot interessar

stats