Ple de victòries del València Basket en la primera fase de l'EuroCup Women

L'equip taronja es classifica per a la ronda d'eliminatòries com a segon millor de la competició, després de guanyar l'Ensino Lugo per 60-53

Lorena Segura, Laura Gil i Queralt Casas tracten de taponar una jugadora rival
Lorena Segura, Laura Gil i Queralt Casas tracten de taponar una jugadora rival / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha suat de valent per a tancar la primera fase de l'EuroCup Women amb ple de victòries. L'equip taronja ha vençut per 60-53 l'Ensino Lugo gràcies a un gran últim quart, amb una actuació destacada de Rebecca Allen, després d'anar per darrere en el marcador durant bona part del partit.

Aquesta victòria, la sisena en sis partits, classifica les jugadores de Rubén Burgos com a millor segon equip de la primera fase, només per darrere del Bourges francés. Per tant, el València Basket tindrà sempre el factor pista a favor en la ronda d'eliminatòries, excepte en una hipotètica final contra el Bourges.

Com a segon millor equip, el València ha quedat aparellat amb el conjunt amb segon pitjor bagatge entre els classificats, una posició que va ocupar l'Estrella Roja, que només va guanyar dos partits i va acabar amb -30 de basket average.

Awa Fam, debutant més jove en el club

Awa Fam, que ha jugat uns minuts del partit, s'ha convertit en la debutant més jove en la història global del club. La jugadora de categoria cadet va disputar el primer partit amb el València Basket amb només 15 anys, 5 mesos i 15 dies.