Ple de victòries per al València Basket en Eurocup

L'equip taronja s'assegura el pas a la primera ronda dels play-off després de derrotar el Kangoeroes per 67-42

El València Basket continúa invicte en Eurocup
El València Basket continua invicte en Eurocup

El València Basket continua invicte en l'Eurocup, després de véncer el Kangoeroes belga a la Fonteta, en el primer partit de la segona volta de la competició europea. Amb un resultat de 67-42, les valencianes aconsegueixen la quarta victòria i s'asseguren el pas a la primera ronda dels play-off. Rebecca Allen, amb 14 punts, ha sigut la màxima anotadora de l'equip taronja; seguida d'Angela Salvadores, amb 13, i Laura Gil i Leticia Romero, amb 11 punts.

Laura Gil, una de les quatre màximes anotadores taronja del partit

Les valencianes s'han trobat al pavelló de la Font de Sant Lluis un equip batallador, on els triples de Resimont i l'actuació de Harris han fet que s'arribara al descans amb l'equip belga per davant, amb resultat de 29-31. Ha sigut a la represa quan les taronja han trencat el partit. Serioses en defensa i ofegant els atacs de les rivals, han imposat un ritme alt, aprofitant la major rotació. A partir de la meitat del tercer temps s'ha fet efectiva la remuntada taronja, una dinàmica que s'ha mantingut en l'últim quart, per a ampliar més encara la diferència respecte al Kangoeroes. Les belgues sols han pogut marcar 11 punts en tota la segona part, davant els 32 de les taronja.

El València Basket continua invicte també en Lliga, on divendres s'enfrontarà a la Fonteta al Perfumerías Avenida.