El play-off pel títol, en perill

El València Basket ha perdut per 79-71 contra el Gran Canària i es complica el futur en la Lliga ACB

Ojeleye, en una acció ofensiva
Ojeleye, en una acció ofensiva / Efe

El València Basket està jugant amb foc en la Lliga ACB. L'equip taronja ha perdut per 79-71 contra el Gran Canària i es complica la classificació per a disputar el play-off pel títol, quan queden set jornades perquè concloga la fase regular.

L'equip d'Àlex Mumbrú, amb la baixa d'última hora de Chris Jones, s'ha vist superat per un equip canari més intens en els primers minuts (17-9). Però l'entrada de Brandon Davis, el millor taronja hui, amb 24 punts, ha canviat el guió del duel. Amb un parcial de 0-15, els valencians han acabat el primer quart per davant (18-26). Però l'equip local ha reaccionat en el segon període per a anar-se'n al descans per davant (38-37).

En la represa, un parcial de 4-19 ha donat al València Basket el màxim avantatge del duel (42-56). Però el Gran Canària ha tornat a reaccionar per a retallar distàncies a la fi del tercer període (51-56). L'equip taronja ha seguit portant la iniciativa en el tram final del partit (59-67), però de sobte se li han acabat les idees en atac i els locals ho han aprofitat per a capgirar el marcador i endossar-li una derrota que pot fer molt de mal.

El València Basket continuarà una jornada més entre els huit primers de la classificació, però cada vegada els perseguidors estan més prop. De fet, el nové, el Baskonia, ja està a només un triomf i és el pròxim rival dels de Mumbrú a la Fonteta.