La plantilla del València Basket tria dorsal per a la temporada 2020-2021

Els 9 jugadors que continúen a l'equip mantenen els números que van defendre la passada campanya.

Dorsals del València Basket per a la temporada 2020
Dorsals del València Basket per a la temporada 2020 / 21

Els catorze jugadors del València Basket ja disposen de dorsal per a la temporada 2020-2021. Les novetats han arribat de les cinc incorporacions de l'equip, ja que els nou components que continuen a la plantilla mantenen el número que van defensar durant la passada campanya al club taronja.

Alguns dels nous jugadors han pogut triar el número preferit. Nikola Kalinic ha trobat lliure el número 12, dorsal que va lluir a l'inici de la seua carrera a l'Spartak Subotica i posteriorment a l'Estrela Roja i el Fenerbahçe, equip turc on també ha militat Derrick Williams amb el 21, que ha tornat a elegir, en este cas per a jugar en l'equip taronja. També manté el número 4 a l'esquena Jaime Pradilla, amb el qual va destacar en la final de la Lliga Endesa amb el Casademont Saragossa.

Dos nous jugadors però han hagut de canviar el número que lluïen fins ara en les seues camisetes. El base islandés Martin Hermansson s'ha trobat que el dorsal 15 està retirat de l'equip masculí del València Basket en honor a Víctor Luengo i ha triat el 24. D'altra banda, Klemen Prepelic no té disponible el 10 que duia al Reial Madrid o el 7 de la selecció eslovena, en mans ara de Mike Tobey i Louis Labeyrie, respectivament. Finalment ha optat per posar-se el 3 en l'estrena amb la formació taronja.

Pel que fa als jugadors que continuen en la plantilla, el capità Bojan Dubljevic començarà la seua novena temporada a l'equip amb el número 14; el base belga Van Rossom la huitena amb el 9 a l'esquena; Guillem Vives la setena amb el 16 o Fernando San Emeterio defensarà la camiseta taronja amb el 19 per sisena campanya consecutiva. Joan Satre lluirà el número 30, Marinkovic el 2 i Quino Colom l'1.

També et pot interessar

stats