Perfumerías Avenida 72-68 València Basket: el primer lloc, una utopia

Laura Gil, amb 9 punts, 9 rebots i 26 de valoració, ha liderat l'equip taronja a Salamanca

Celeste Trahan-Davis xoca la mà a Claudia Contell i Laura Gil
Celeste Trahan-Davis xoca la mà a Claudia Contell i Laura Gil / València Basket

El València Basket ha perdut 72-68 al pavelló Würzburg contra el Perfumerías Avenida i es queda enrere en la lluita pel lideratge de la lliga, que dona avantatge de pista fins a una hipotètica final dels play-offs pel títol.

L'equip de Rubén Burgos ha tret l'orgull i ha estat a prop de remuntar un partit en el qual tenia set jugadores del primer equip i l'ajuda d'Awa Fam i Claudia Contell. A més, la capitana Anna Gómez s'ha retirat amb molèsties i s'uneix a les possibles baixes per al pròxim partit d'Ángela Salvadores, Letícia Romero, Raquel Carrera i Rebecca Allen.

Amb el lideratge de Laura Gil, que ha acabat amb 9 punts, 9 rebots i 26 de valoració, el conjunt taronja no li ha perdut mai la cara al duel, tot i que a l'inici de l'últim quart l'avantatge local era de tretze punts.

El València Basket encadena dues derrotes consecutives en la Lliga, contra els dos aspirants al títol, el Perfumerías Avenida i l'Spar Girona, i ara haurà d'afrontar l'anada dels huitens de final de l'Eurocup Women contra el Polkowice polonés.

També et pot interessar

stats