Les pèrdues de baló condemnen el València Basket enfront de l'Avel de Lió

El marcador de 73 a 69 deixa els francesos líders del grup C de l'EuroCup, si bé les possibilitats del València Basket es mantenen intactes.

Labeyrie, en una jugada del partit contra l'Asvel de Lió
07 de novembre 2018 - 00:26

Després d'un partit molt anivellat, un últim quart carregat de pèrdues de baló en moments clau impossibilita la victòria del València Basket contra l'Asvel de Lió pel resultat de 73 a 69. Un marcador que deixa els francesos com a líders del grup C de l'EuroCup.

El partit ja ha començat com ha sigut, un poc caòtic. Després d'uns inicis on cap dels dos equips estava encertat, ha sigut el València Basket qui primer ha agafat avantatge. De fet, els de Jaume Ponsarnau han doblegat els francesos amb un 6 a 12, però prompte s'ha capgirat la situació, tant que el primer quart ha acabat amb els locals per davant, 20 per 17.

El segon quart encara ha sigut més anivellat. Cap dels dos equips aconseguia distanciar-se en el marcador i, faltant cinc minuts, el marcador reflectia un empat a 29. Aquest equilibri de forces s'ha mantingut fins a arribar al descans, amb el marcador que reflectia iguals a 37.

Després de passar pel vestidor, cap dels dos trencava la dinàmica. Tan sols al final del tercer quart la pressió en defensa dels locals ha fet que l'Asvel de Lió acabara amb el màxim avantatge, 60 a 54.

Els últims deu minuts del partit començaven amb una nova pèrdua de baló dels taronja que ha provocat un altre contraatac francés. La defensa de Lió era més superior que l'atac valencià. Ponsarnau buscava la reacció, però tot ha sigut un cúmul d'imprecisions, mala sort i pèrdues de baló, sobretot en moments decisius, que han impossibilitat la victòria de l'equip taronja. Al remat, victòria local per 73 a 69 i el València Basket, que continua sense guanyar a Lió després de quatre visites.

Amb este resultat, l'Asvel de Lió és líder del grup C i el València Basket es queda segon del grup de l'EuroCup.