Peñarroya: “M'agradaria guanyar l'Eurolliga amb el València Basket”

L’entrenador català ha assegurat que dirigir l’equip taronja suposa un pas molt important en la seua carrera

Presentació de Peñarroya

El València Basket ha presentat aquest divendres el nou entrenador de l’equip per a la temporada que ve, Joan Peñarroya. El tècnic català ha dit que és conscient que cal fer alguna cosa més que entrar en el play-off i s’ha mostrat ambiciós: “M'agradaria guanyar l'Eurolliga amb el València Basket”. Tot i això, ha advertit que no serveix de res posar-se metes perquè abans cal fer moltes coses bé per a arribar-hi. “Vull guanyar l'ACB, la Copa i l'Eurocup, però no val de res dir-ho perquè hi ha un camí que cal fer abans”, ha explicat.

Peñarroya ha assegurat que està molt content de formar part de la família taronja i que dirigir l’equip suposa un pas molt important en la seua carrera. “Sé al club que vinc, sé l'eslògan que té el club ("Cultura de l'esforç") i m'identifique molt amb el que ha sigut la meua carrera de jugador i d'entrenador”, ha apuntat.

L’entrenador català ha assenyalat que la seua idea és que l'equip desenvolupe un joc alegre i directe, però ha reconegut que s'adaptarà als jugadors que tinga en una plantilla que encara està per definir per a traure el millor de l’equip. També ha apuntat que espera conéixer els jugadors del planter que tenen projecció per a estar amb el primer equip però ha advertit que no se n’ha de forçar la presència perquè seria contraproduent.

Pel que fa a la negociació per a la seua arribada, ha insinuat que fa tres anys ja hi va poder haver contactes amb els seus agents i que ara el seu fitxatge s’ha resolt fa pocs dies. Peñarroya ha llevat importància al fet d'haver signat només per una temporada, ja que, segons ha dit, si el preocupara no hauria acceptat l’oferta.

Per acabar, el tècnic ha definit de tres anys molt bons la temporada de Jaume Ponsarnau al capdavant del València Basket, encara que en alguns àmbits se l’haja reconegut poc.

També et pot interessar

stats