El València Basket rastreja el mercat per les lesions de Tobey i Dubljević

El tècnic Joan Peñarroya s'enfrontarà per primera vegada al San Pablo Burgos, l'equip que va dirigir les últimes dues temporades

Mike Tobey, durant el partit contra el Reial Madrid a la Fonteta
Mike Tobey, durant el partit contra el Reial Madrid a la Fonteta / València Basket

El València Basket avalua si Mike Tobey passa pel quiròfan per a solucionar els problemes que arrossega al pubis, una operació que podria tindre'l de baixa prop de tres mesos. Segons ha pogut saber À Punt Esports, el club taronja rastreja el mercat de pivots a la recerca d'un substitut per a l'interior nord-americà i de Bojan Dubljević, també lesionat.

En principi seria una incorporació temporal, però amb una plantilla curta com la del València Basket no es descarta que complete la temporada. A més, el club podria fitxar un jugador extracomunitari, ja que Tobey ja té el passaport europeu després de jugar amb Eslovènia en els Jocs Olímpics.

Peñarroya torna a Burgos

L'entrenador del València Basket ha assegurat aquest divendres que amb les lesions que hi ha en la plantilla el "panorama és fosc" i ha admés que la situació de Mike Tobey "no pinta bé", encara que també Sam van Rossom podria reaparéixer en el partit d'aquest dissabte en la pista del San Pablo Burgos.

El tècnic català tampoc pot comptar amb Klemen Prepelic encara, però Van Rossom sí que viatjarà a Burgos amb l'equip i podria jugar després d'un mes lesionat. Amb aquest panorama, el preparador taronja diu que han d'"integrar més ràpidament" del que ho haurien fet en altres circumstàncies els jugadors que ixen d'una lesió.

Peñarroya s'enfrontarà aquest dissabte per primera vegada al San Pablo Burgos, l'equip que va dirigir les últimes dues temporades, i ho farà després d'haver vençut sempre en les seues primeres trobades contra els seus exequips en l'ACB.

També et pot interessar

stats