Pedro Martínez, nou entrenador del València Basket

Torna a la banqueta taronja després de guanyar la Lliga la temporada 16/17

Pedro Martínez, amb el títol de la Lliga
Pedro Martínez, amb el títol de la Lliga

El València Basket ha tancat la contractació de Pedro Martínez com a nou entrenador. El tècnic català, que ha firmat contracte per dues temporades —fins al 30 de juny de 2026—, torna a la Fonteta en la que serà la segona etapa al capdavant de l'equip valencià.

En la primera, el català va ser el gran artífex perquè el València Basket guanyara la primera Lliga, i fins ara única, de la seua història. Una temporada per al record, que va acabar amb l'eixida del tècnic del club taronja.

Ara, després d'uns anys en equips com el Baskonia, l'Herbalife Gran Canària o Bàsquet Manresa, torna al València Basket. De fet, no és la primera vegada que se'l vincula a l'equip taronja en els últims anys.

A les seues ordes, el Manresa ha sigut una de les grans sensacions dels últims cursos, i s'ha classificat dos vegades en els últims tres anys per a disputar tant la Copa del Rei com el play-off de la Lliga Endesa, desplegant un dels bàsquets més atractius del campionat i jugant la final de la Basketball Champions League en 2022.

Un clàssic de l'ACB

Des que fera els seus primers passos com a entrenador principal en una banqueta ACB en el Ram Joventut de la temporada 1989-90, Pedro Martínez a penes ha deixat la banqueta d'un equip de l'elit del bàsquet espanyol en els últims 34 anys.

30 temporades d'experiència en l'ACB dirigint fins al moment 1.018 partits en onze clubs diferents. Una xifra que el converteix en el segon entrenador amb més partits dirigits en la història de la competició, només per darrere d'Aíto García Reneses i els seus 1.111 partits.

També et pot interessar

stats