Pedro Martínez és l’elegit pel València Basket

Segons ha pogut saber À Punt, l'entrenador que va guanyar l'única Lliga en la història taronja, podria tornar a la Fonteta si coincideixen les línies mestres per a planificar la pròxima temporada

Quin futur l'espera al València Basket?

La intenció de l’entitat valenciana és que Martínez s’incorpore en els pròxims dies a la disciplina del club. El tècnic ha realitzat una gran temporada al capdavant del Manresa. Aprofitant el partit de play-off que els catalans van disputar en la pista del Reial Madrid, el director esportiu del València Basket, Chechu Mulero, es va reunir amb el preparador català.

Les negociacions amb Martínez estan molt avançades i el club farà públic l’adeu de Joan Peñarroya prompte. Tot i que s'havia anunciat una reunió entre València i Peñarroya, no es produirà perquè el fins ara tècnic taronja dirigirà el Baskonia les dues pròximes temporades.

Una de les claus per a la tornada de Martínez és la possibilitat més que factible que el València Basket reba una invitació per a disputar la pròxima edició de l’Eurolliga. Els bons records que deixà el tècnic entre l’afició han acabat de decantar la balança a favor d’un dels entrenadors més experimentats de la lliga ACB.

També et pot interessar

stats