Pedro Llompart, millor base de la jornada en la LEB Or

El jugador de l’HLA Alacant ha sumat 26 de valoració en la jornada 9.

Quintet ideal de la jornada 9 de la LEB Or
Quintet ideal de la jornada 9 de la LEB Or
18 de novembre 2019 - 18:35

La jornada 9 de la LEB Or ha sigut especialment propícia per a l’HLA Alacant. El conjunt dirigit per Pedro Rivera ha aconseguit una contundent victòria contra el Liberbank Oviedo, 90-54, i un dels seus jugadors, el base Pedro Llompart, ha entrat dins del quintet ideal de la jornada.

L’HLA Alacant s’ha consolidat en la part noble de la classificació i ara és sisé amb 5 victòries. Gran part de la responsabilitat d’aquesta bona trajectòria la té Llompart, que està consolidant-se com un dels millors de tota la Lliga. El base, contra l’Oviedo, va obtenir una valoració de 25, amb 15 punts, 6 rebots, 9 assistències, 2 recuperacions i 2 faltes rebudes.

Llompart no és la primera vegada que el consideren com un dels cinc millors jugadors de la jornada. De fet, en la jornada cinc, el base va ser MVP. En aquella ocasió l’HLA Alacant va guanyar l’Ourense i Llompart va obtenir un 30 de valoració.

Llompart ha tornat enguany a la que considera la seua segona casa. El mallorquí va militar en el Lucentum Alacant tres temporades (2008-2012) i aquest passat estiu ha sigut una de les grans incorporacions que ha fet l’HLA Alacant.

També et pot interessar

stats