PRESENTACIÓ PAU GASOL

Pau Gasol: "Vull ajudar a guanyar l'Eurolliga"

Al pivot català l'han presentat oficialment com a blaugrana en la tornada al club, 20 anys després.

Presentació de Pau Gasol amb el Barça / Reuters
Samuel Borja
25 de març 2021 - 18:43

El millor jugador espanyol de bàsquet de tots els temps encara vol escriure més pàgines en la seua excel·lent trajectòria esportiva. En la posada de llarg com a jugador del Barça al parquet del Palau Blaugrana, Gasol s'ha desfet en elogis del rendiment que està donant el seu nou equip i ha destacat que ell només arriba per a ajudar.

El pivot de Sant Boi de Llobregat ha evitat posar una data a la tornada, tot i que ja la veu més pròxima, després d'haver començat a entrenar-se dins de la dinàmica de l'equip des de fa una setmana. Pau està sense jugar des del 10 de març, però als 40 anys vol ser d'ajuda per a guanyar l'Eurolliga en 2021.

Juan Carlos Navarro i Jasikevicius van ser dos de les claus perquè Gasol acceptara el repte de tornar al Barça, ja que ha assegurat que tenia altres opcions damunt de la taula. L'exjugador dels Lakers no ha amagatmai les ganes que té de jugar els cinquens jocs olímpics de la seua carrera. Una fita a la qual hui no s'ha volgut referir obertament en cap moment. Cal anar pas a pas.

També et pot interessar

stats