Pau Gasol i Víctor Claver, en la llista prèvia d'Espanya per als Jocs Olímpics

El valencià optarà a la seua tercera medalla en una cita olímpica

Víctor Claver, durant un partit amb la selecció espanyola
Víctor Claver, durant un partit amb la selecció espanyola / NBA

L'ala pivot valencià Víctor Claver ha sigut inclòs en la llista de la selecció espanyola per a la preparació dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, en la qual també està Pau Gasol, que podria participar en la seua cinquena cita olímpica amb 41 anys.

Claver, que podria deixar el Barça aquest estiu, tractarà d'aconseguir la seua tercera medalla en uns Jocs Olímpics, després de la plata aconseguida a Londres 2012 i el bronze de Rio de Janeiro 2016. Gasol també va sumar una plata a Pequín 2008 i optarà a la quarta. El pivot va reaparéixer fa dos mesos en les pistes després de dos anys sense jugar per lesió i s'ha proclamat campió de la Lliga Endesa amb el conjunt blaugrana.

El seleccionador d'Espanya, l'italià Sergio Scariolo, ha oferit aquest dissabte una convocatòria en què també hi ha el menor dels germans Gasol, Marc, pivot de Los Angeles Lakers, el base dels Minnesota Timberwolves, Ricky Rubio, o els germans Juancho Hernangómez i Willy Hernangómez, que també juguen en l'NBA.

La llista la completen els bases Carlos Alocén i Sergio Rodríguez; els escortes Álex Abrines, Darío Brizuela i Sergio Llull; els alers Alberto Abalde, Rudy Fernández, Xabi López-Aróstegui i Sergi Martínez; i els ala pivots Pierre Oriola, Usman Garuga i Sebas Sáiz.

Els jugadors es concentraran a Madrid el 25 de juny per a començar la preparació del torneig olímpic i disputarà tres amistosos a Espanya, un a França i un altre als Estats Units, des d'on viatjarà a Tòquio.

També et pot interessar

stats