Partits decisius de l'HLA Alacant en l'ascens a la LEB Or

L'HLA Alacant juga aquest cap de setmana dos partits decisius a la pista del Canoe per a aconseguir l'ascens a la LEB Or.

La capacitat anotadora de l'equip d'Alacant va ser clau en el segon partit

L'HLA Alacant es juga l'ascens al pavelló Pez Volador, la pista del Real Canoe. L'equip alacantí afronta el dos enfrontaments amb l'objectiu de guanyar i tancar l'eliminatòria al millor de cinc. Els dos primers partits a Alacant han repartit una victòria per a cada un dels candidats.

Divendres es juga a Madrid, a les huit de la vesprada, el tercer partit de la final per l'ascens a LEB Or, la segona categoria del bàsquet nacional. Després d'un primer enfrontament molt favorable als interessos del club madrileny, en el segon partit l'HLA Alacant va mostrar la millor cara i va manifestar una clara superioritat sobre el rival amb un resultat final de 27 punts d'avantatge.

En lliga, els alacantins derrotaren el Canoe a la pista madrilenya 62-78, però ara és en una situació ben diferent. L'equip madrileny vol aprofitar el fet de jugar a casa per a resoldre la final al seu favor.

El Real Canoe tenia en principi com a objectiu la permanència i s'ha trobat amb la possibilitat de tindre a prop l'ascens a la LEB Or. Treballar sense la pressió d'altres clubs els ha aportat la tranquil·litat i la confiança per a arribar a la final.

La capacitat anotadora, clau

L'HLA Alacant té al seu favor que quan funciona el joc d'equip, tant en defensa com en atac, és complicat fer-li front. El tècnic, David Varela, no té cap baixa per als dos partits de Madrid i disposa de tot el planter.

Un factor clau serà la capacitat anotadora del conjunt alacantí. En l'últim partit, entre Outbridge (17), Sidibe (16) i Kingsley (15) sumaren 48 punts per al conjunt de Varela.

Suport de l'afició

Un autobús amb aficionats de l'equip es desplaçarà diumenge des d'Alacant fins a Madrid per veure el quart partit, que serà a les set de la vesprada. A més, també es preveu l'assistència de seguidors que viatjaran amb vehicles. Aquesta és la primera final d'ascens a la LEB Or que disputa el club de l'HLA Alacant.