Així estan les opcions del València Basket d'estar en la Copa del Rei

El club taronja podria quedar fora de la competició onze anys després

Així estan les opcions del València Basket de jugar la Copa

El València Basket podria quedar fora de la Copa del Rei onze anys després. La derrota contra el Baskonia fa que ja no depenga d'ell mateix i les lesions en la posició de base l'han deixat en una situació límit.

A dues jornades de tancar la primera volta de la Lliga queden dues places per definir els equips que jugaran la Copa del Rei. Amb huit victòries estan el Gran Canària, Bilbao Basket i Breogán. El València Basket és desé amb set triomfs.

Els taronja podrien jugar la Copa si guanyen almenys un dels partits que disputaran a casa contra el Manresa i el Saragossa, equips de la zona baixa de la classificació. 

Si en perd un, haurà d'esperar que dos dels seus rivals directes perden un partit. Sembla que la situació es resoldrà en l'última jornada quan el Barça rebrà el Bilbao Basket, el Reial Madrid el Breogán i el Joventut el Gran Canària. Si açò passa, també hauran d'estar per davant en el basket-average. 

A banda d'estar pendents de la calculadora, n'estan de la infermeria. Rivero isqué tocat de l'últim partit i la posició de base és un drama. Harper té molèsties musculars i Jones juga coix. 

Abans del primer partit a vida o mort de diumenge, els taronja tenen aquesta setmana dos més d'Eurolliga en què no poden arriscar els efectius.

També et pot interessar

stats