Mor Miki Vukovic, llegenda del bàsquet valencià

El tècnic amb més partits i que va aconseguir el primer títol en el València Basket ha faltat als 76 anys.

El València Basket ha enviat un missatge de condol als amics i familiars de l'entrenador serbi.
El València Basket ha enviat un missatge de condol als amics i familiars de l'entrenador serbi.

El mestre, com es coneixia Miki Vukovic en el món de la cistella, ens ha deixat aquest divendres a València. L'entrenador ha sigut una llegenda tant en el bàsquet masculí com en el femení, en el València Basket i en el Ros Casares.

Al serbi més valencià, de 76 anys, l'havien ingressat aquest mateix divendres per una recaiguda de la malaltia per la qual l'estaven tractant a València.

Va ser tècnic del primer equip del València Basket del 1995 al 2000 i, encara hui, es manté com l'entrenador amb més partits i més temporades que ha dirigit l'equip taronja, a més de ser el tècnic que va guanyar el primer títol per a l'entitat: la Copa del Rei en 1998.

Els cinc anys anteriors va ser tècnic del Club Bàsquet Godella, més conegut com a Ros Casares, on va aconseguir cinc lligues. En el final de la seua etapa professional va estar vinculat als dos clubs en la direcció esportiva fins a la jubilació, en 2009.

Un dels jugadors que el va conéixer de prop va ser Nacho Rodilla, que s'ha assabentat de la tràgica notícia durant el programa Des de la banda, on ha destacat el seu llegat i la seua qualitat humana.

Minuts de silenci a la Fonteta

El València Basket, que ha conegut la notícia moments abans del partit d'Eurolliga contra Estrela Roja, ha enviat un missatge de condol als amics i familiars de l'entrenador.

A més, es guardarà en el seu record un minut de silenci en els instants previs a l'inici de les dues pròximes trobades a la Fonteta: el d'Eurocup Women del primer equip femení davant el Basket Hema SKW del pròxim dimarts 19 de gener i el de Lliga Endesa davant el Baskonia del pròxim diumenge 24 de gener.

També et pot interessar

stats