Els Milwaukee Bucks vacunaran els aficionats que vagen a pròxim partit

La franquícia de Wisconsin només permet l'accés al pavelló a 3.280 persones

L'estrela dels Bucks, Giannis Antetokoumpo, en un partit contra els Hornets
L'estrela dels Bucks, Giannis Antetokounmpo, en un partit contra els Hornets

Tot i que a la majoria dels països del món, la mancança de vacunes està sent una constant, als Estats Units pareix que no és així, o almenys, no per a tots.

De fet, la franquícia de l'NBA, els Milwaukee Bucks, de l'estat de Wisconsin, han anunciat que vacunaran a tots els aficionats que acudisquen al partit del pròxim diumenge que els enfrontarà als Brooklyn Nets. L'accés a la dosi estarà permesa a tots els majors de 16 anys, que podran acudir sense cita prèvia, però que sí que necessitaran haver-se inscrit de manera formal.

Aquesta mesura està contemplada per als 3.280 aficionats que la franquícia permet entrar al partit, a causa de les limitacions i restriccions imposades per a evitar les aglomeracions, i es dona gràcies a un acord de col·laboració amb el Departament de Salut de Milwaukee que habilitarà una clínica mòbil que es desplaçarà fins al Fiserv Forum.

Les persones que decidisquen vacunar-se rebran la primera dosi de Pfizer, i podran establir amb els funcionaris sanitaris desplaçats, la data per a rebre la segona dosi unes setmanes després.

Aquesta no és la primera vegada que hi ha un esdeveniment de vacunació d'aquesta índole. De fet, els New Orleans Pelicans de l'estat de Louisiana, ja ho han fet en dos ocasions, i tenen programades tres cites més en els pròxims dies.

També et pot interessar

stats