Maria Pina, entre les cinc millors de la jornada

La valenciana va ser clau en la victòria del València Basket a Saragossa amb 16 punts, 9 rebots i una valoració de 27 que la deixa dins del millor quintet de la jornada número 18 de la Lliga Dia.

Toni Delgado
Toni Delgado / Cronómetro de Récords
04 de febrer 2019 - 22:52

En la jornada número 18 de la Lliga Dia, el València Basket va aconseguir una brillant victòria a domicili davant el Casablanca Saragossa per 59 a 68. Una de les jugadores més destacades de l'enfrontament va ser la valenciana María Pina. La número 17 de l'equip taronja va anotar un total 16 punts, amb un percentatge d'efectivitat extraordinari (6/8 T2 i 4/4 TL), i a més també va contribuir amb 9 rebots, dues assistències i dues recuperacions. Unes xifres que no van passar desapercebudes per a obtenir una valoració de 27 i el reconeixement de ser una de les cinc millors jugadores de la jornada.

María Pina també va aconseguir entrar en el millor quintet en la jornada 10, quan el València Basket va guanyar a la Fonteta contra Quesos El Pastor.

Amb esta última victòria el València Basket es consolida en la cinquena plaça de la classificació de la lliga Dia amb 11 punts, un menys que el Cadi La Seu i dos més que IDK Guipúscoa.

També et pot interessar

stats