L'ACB s'estrena amb el duel entre el Girona de Marc Gasol contra el Reial Madrid

S'han fet 113 fitxatges, entre els quals està Mumbrú com a tècnic taronja

Marc Gasol a Fontajau
Marc Gasol a Fontajau

Aquest dimecres comença una nova temporada de l'ACB. Ho fa amb la tornada de Marc Gasol després d'una dilatada carrera en l'NBA i d'un any en la LEB Or, on va aconseguir ascendir el Girona, amb el qual encetarà la temporada contra el Reial Madrid.

En total, en la categoria s'han fet 113 fitxatges i es jugaran 612 partits; primer, per a determinar qui va a la Copa del Rei i, després, qui lluita pel títol.

Aquest Girona - Reial Madrid serà el primer de molts partits, en una lliga on els grans pareixen més grans. Musa, Henzonja i Chacho Rodríguez han arribat al Madrid i Satoranski, Veselic, Kalinic o Mike Tobey al Barça.

La segona unitat també ha buscat qualitat: Cris Jones, del València Basket; Darius Thompson, del Baskonia; o Kyle Guy, del Joventut, també aspiren a convertir-se en protagonistes.

Tampoc les banquetes han estat tranquil·les. El mestre Aito Garcia Reneses es fa càrrec del Girona i no es posa sostre.

Qui no hi està és Pablo Laso. El fulletó de l'estiu va acabar amb Txus Mateo substituint-lo a la banqueta blanca. Peñarroya en el Baskonia, Ponsarnau en el Bilbao i Mumbrú en el València Basket també s'hi estrenen.

Moltes novetats en una competició que, com cada temporada, ens assegura emocions fortes.

També et pot interessar

stats