El Maccabi deixa el València Basket contra les cordes (95-80)

L'equip taronja es queda amb catorze victòries i amb un partit menys que els seus rivals per la desena plaça

El jugador de Maccabi, Wade Baldwin, fa una cistella en el partit contra València Basket
El jugador de Maccabi, Wade Baldwin, fa una cistella en el partit contra València Basket / Agència Efe

El València Basket es queda sense marge d'errada per a entrar en el play-in (l'encreuament d'accés a quarts de final) de l'Eurolliga després de perdre, 95-80, contra el ja classificat Maccabi Tel-Aviv en una sala Pionir de Belgrad, per la guerra entre Israel i Hamàs, pràcticament buida.

L'equip d'Àlex Mumbrú s'ha quedat curt d'arguments per a complicar-li la vida a un equip en bona forma, que ha dominat el marcador des del segon quart. Els taronja no s'han despenjat en cap moment, però tampoc han posat en perill la victòria local.

El València Basket és actualment tretzé (es classifiquen els deu primers) amb les mateixes catorze victòries que té el Milà, dècim; el Partizan de Belgrad, onzé; i l'Anadolu Efes, tretzé.

Demà el Milà visita el Zalgiris, el Partizan rep l'Olympiacos i l'Efes visita al Baskonia. Una victòria dels equips implicats complicaria les opcions taronja.

Després, quedaran només dues jornades. En el cas del València Basket, rebrà a la Fonteta un Asvel sense opcions de classificació des de fa mesos i tancarà aquesta fase en la pista del Partizan, el mateix escenari que el del partit de dimecres, però ple d'aficionats.

També et pot interessar

stats