El Lucentum haurà d'esperar el quart partit

L'equip no ha pogut certificar el pas a les semifinals del play-offs d'ascens a la LEB Or.

Jugadors del Lucentum disputant un baló
Jugadors del Lucentum disputant un baló / Fundación Lucentum Baloncesto Alicante

El conjunt alacantí tenia per davant un repte important, sentenciar l'eliminatòria guanyant el tercer partit consecutiu. Però no ha pogut ser. Els de David Varela han eixit amb força, però s'han trobat un rival molt ben situat que els ha plantat cara des de l'inici.

Els de Pamplona tenien clara la seua missió i han plantejat un partit molt seriós que els ha donat un avantatge de 10 punts al descans. El 53-43 ha posat a la clara que el conjunt alacantí havia d'aplicar-se a fons per a retallar les diferències, però els de David Mangas no li ha donat moltes opcions. El tercer quart ha acabat amb el marcador de 70-63.

L'últim quart ha sigut molt disputat i en els últims segons l'avantatge s'ha reduït a dos punts (85-83), però el Basket Navarra ha sabut augmentar la renda i ha forçat el quart partit en guanyar per 90-85. La cita és diumenge a les 12 del migdia.