El Lucèntum, classificat per a semifinals

L'HLA Alacant ha guanyat el Basket Navarra per 86-61 i continua la lluita per l'ascens.

El HLA Alacant jugarà les semifinals del play-off d'ascens
El HLA Alacant jugarà les semifinals del play-off d'ascens / José Fco. Martínez

Era un partit a cara o creu. En joc, l'últim bitllet per a les semifinals. I el Lucentum no ha defraudat.

Victòria per 86 a 61, contra el Basket Navarra, en el cinqué i definitiu partit per a continuar el camí dels play-offs d'ascens a la LEB Or de bàsquet.

El pròxim rival dels alacantins serà l'Óbila Club de Basket, equip al qual ja va derrotar en els dos partits disputats en la competició regular. A més, el Lucentum tindrà el factor pista a favor, gràcies a la seua classificació en la Lliga. El pròxim partit el jugarà divendres.

La Fundació Lucentum havia posat les entrades al preu únic de 5 euros i pas lliure per als socis i els menors de 12 anys. L'afició ha respost a la crida. 3.000 espectadors han omplit el pavelló Pedro Ferrándiz d'Alacant i han espentat el seu equip cap a les semifinals. Una eliminatòria que se li ha resistit fins ara a l'equip de David Varela.

El partit perfecte

El Lucentum ha fet un partit quasi perfecte, sempre per davant dels pamplonesos i sense donar-los opció. Al descans el marcador ja era de 47 a 31 i la diferència s'ha doblat en el tercer quart, 72 a 40. Des d'aquest moment la superioritat alacantina ha fet la resta. Amb una velocitat més i més encert en atac, l'HLA Alacant ha segellat el pas a les semifinals i continua somiant jugar la pròxima temporada en la LEB Or.